Hynstedagen 2021

Op de Facebook pagina “Hynstedagen Sumarreheide” was te lezen dat zoals het nu lijkt de Hynstedagen in 2021 doorgaan op 15, 16 en 17 juli:

Stichting Hynstedagen houdt de Corona maatregelen van de overheid nauwlettend in de gaten. We begrijpen dat je misschien vragen hebt over de voortgang van het evenement Hynstedagen op 15, 16 en 17 juli aanstaande. Op dit moment gaan wij ervan uit dat Hynstedagen 2021 doorgaat. Mochten we op basis van nieuwe informatie andere besluiten moeten nemen, dan informeren we jullie hierover gelijk via de website en Sociale media.

Laten we hopen dat we elkaar in juli weer kunnen ontmoeten op de Sumarreheide. Maar voor nu staat de gezondheid van ons allemaal, en vooral van de ouderen en zwakkeren in de samenleving centraal. Onze steun en gedachten gaan uit naar iedereen die het nu zwaar heeft, die ziek is, of juist keihard werkt om te zorgen. Ook naar onze collega’s die evenementen hebben moeten afgelasten. We denken aan jullie en duimen dat de lente het virus gauw de kop indrukt.

Heb je vragen, ideeën of wil je graag helpen? Mail naar info@hynstedagen.nl

https://www.facebook.com/Hynstedagen/posts/3799693573447103

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *